Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، نشست بررسی وضعیت دانشجویان غیر ایرانی واحد تهران جنوب با حضور عباس گنجی قائم مقام معاون امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی، رامین خواجوی رئیس و دیگر مسئولین واحد تهران جنوب برگزار شد.

عباس گنجی در ابتدا با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور گفت: بر اساس آخرین آمار درباره وضعیت این نهاد علمی در زمینه انتشار در مجلات، این دانشگاه بر اساس آخرین آمار دارای ۳۶۹ واحد دانشگاهی، ۱۱۶ مرکز فنی‌وحرفه‌ای، ۷۳۷ مدرسه، ۲۲۲ مرکز پیش‌دبستانی و دبیرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام معاون امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سخنان خود بر لزوم آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیر ایرانی تأکید و بیان کرد: از مجموعه یک میلیون و ۲۳۲ هزار و ۷۰۰ نفر دانشجو شاغل به تحصیل حدود ۱۸ هزار نفر از آنان دانشجویان غیر ایرانی هستند که در حال حاضر ۱۲ هزار دانشجو بدون آزمون در حوزه عربی مشغول به تحصیل هستند که باید به بحث آموزش زبان فارسی به‌خصوص برای دانشجویان عراقی به‌ویژه در واحد تهران جنوب که تعداد بیشتری از دانشجویان حوزه عربی را جذب نموده توجه شود.

وی با اشاره به افزایش آمار دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به پتانسیل و ظرفیت‌های بالای علمی- آموزشی و پژوهشی بی‌بدیل دانشگاه آزاد اسلامی، باید در انتخاب دانشجویان غیر ایرانی اهتمام بیشتری داشته باشیم و به‌صورت هدفمند افراد ارزشی و مفید را انتخاب کنیم.

گنجی با اشاره به لزوم حفظ و صیانت علمی، معنوی و بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: صیانت از دستاوردهای علمی داخلی و بین‌المللی و حفظ سرمایه‌های معنوی از مهم‌ترین وظایفی است که دانشگاه آزاد اسلامی به آن اهتمام ویژه‌ای دارد. خصوصاً در بخش پژوهش ما باید به محتوی و آنچه به‌عنوان تألیفات کلیه دانشجویان اعم از دانشجویان داخلی و خارجی حساس باشیم و در تنظیم موضوعات دقت کنیم.

وی با تأکید بر ارائه خدمات کنسولی به دانشجویان غیر ایرانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن گفت: برای کوتاه کردن پروسه پاسخگویی و صدور ویزا برای دانشجویان غیر ایرانی دفتر کنسولی استان تهران را راه‌اندازی کردیم و درصدد فراهم کردن فضای فیزیکی آن هستیم که با توجه شیوع بیماری و تعطیلی‌های پیش آمده این امر کمی به وقفه افتاد.

در ادامه این نشست خواجوی ضمن تشکر از حمایت‌های ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از واحد تهران جنوب گزارشی از روند اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در خصوص جذب دانشجویان غیر ایرانی و برنامه‌های پیش رو ارائه کرد.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1082294 برچسب‌ها دانشجویان غیرایرانی عباس گنجی دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب دفاتر کنسولگری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان غیرایرانی عباس گنجی دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب دفاتر کنسولگری دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۹۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان