Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با آبفای جنوب شرقی استان تهران تفاهم‌نامه همکاری علمی پژوهشی امضا کرد.

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ورامین، حامد زارعی سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد ورامین پیشوا و قرچک صبح امروز در نشست تعاملی اعضای هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی با مدیران آبفای جنوب شرق استان تهران با تأکید بر توسعه همکاری‌های مشترک اظهار کرد: در راستای بهره‌مندی از دانش روز و توان علمی و ظرفیت‌های تخصصی دانشگاه و با هدف نظام‌مند کردن فعالیت‌های پژوهشی و کاربردی کردن آنها، تفاهم‌نامه مشترک همکاری منعقد و عملیاتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح این نکته که جلسات متعددی توسط‌ کارشناسان طرفین برای شناسایی ظرفیت‌ها انجام و پیش‌نویس تفاهم‌نامه تهیه شده است، خاطرنشان کرد: براساس این تفاهم‌نامه، یک همکاری نظام‌یافته میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک و شرکت آب و فاضلاب جنوب شرق استان تهران برای تحقق زمینه‌های فعالیت‌های طرفین در قالب ارتباط صنعت و دانشگاه برقرار می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد ورامین، پیشوا و قرچک درباره  مهم‌ترین سرفصل‌های این تفاهم‌نامه مشترک تصریح کرد: امکان‌سنجی، تعریف و تدوین راهکارهای استراتژیک برای تهیه و تولید ابزارها و روش‌های مختلف مورد نیاز در زمینه‌های گسترش فناوری‌ها و روش‌های نوین همراه با توجیهات فنی، نوآورانه و اقتصادی در صنعت آب و فاضلاب از جمله بندهای این تفاهم‌نامه است.

این استاد دانشگاه افزود: تعیین اولویت‌های پروژه‌های پژوهشی در بخش‌های تخصصی و مرتبط شرکت، استفاده از ظرفیت‌های طرفین به منظور شناسایی، تولید، انتقال و انطباق فناوری‌های نوین در صنعت آب و فاضلاب و بومی‌سازی آنها به ویژه تجهیزات صنعتی کارآمدتر و پرکاربرد، همکاری برای کاربردی کردن طرح‌های تحقیقاتی و اجرای پایلوت‌‌های تحقیقاتی مرتبط از دیگر موضوعات مطروحه در این تفاهم‌نامه همکاری است.

زارعی ادامه داد: اجرای طرح‌های پژوهشی در محل شرکت و دانشگاه (آزمایشگاه‌ها، پژوهشگاه، تصفیه‌خانه‌ها)، تجهیز و ارتقای مرکز پژوهشی آب و فاضلاب در شرکت، تعریف پروژه‌های پژوهشی مشترک مطابق با نیاز صنعت با همکاری موسسات تحقیقاتی و پژوهشی معتبر و تایید صلاحیت شده خارج از کشور، استفاده از امکانات و آزمایشگاه‌های آموزشی طرفین، اجرای پایان‌نامه‌های کاربردی در بخش تحصیلات تکمیلی، همکاری در تألیف و تدوین استانداردهای صنعت آب و فاضلاب با مشارکت مراجع ذیصلاح، تشکیل اتاق فکر با حضور صاحب‌نظران و نخبگان طرفین برای بررسی و ارائه راهکارهای اجرایی برای طرح‌های در دست اجرا با توجه به فناوری‌های روز دنیا از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه طرفین قرار گرفته است.

تسریع در عملیاتی‌کردن تفاهم‌نامه با برنامه‌ریزی

در بخش دیگری از این جلسه حمیدرضا نامداری مدیر عامل آب و فاضلاب جنوب شرق استان تهران با ابراز خرسندی از توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی با مجموعه توانمند دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های به‌عمل آمده، شاهد عملیاتی‌شدن هرچه سریع‌تر مفاد تفاهم‌نامه از سوی دو طرف باشیم.

انتهای پیام/۴۱۱۷/

منبع: آنا

کلیدواژه: ارتباط صنعت و دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا و قرچک آبفای جنوب شرقی تهران اسلامی واحد ورامین تفاهم نامه پیشوا و قرچک استان تهران آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۵۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند و در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند