Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران گفت: انجام فعالیت های مثمر ثمر در حوزه آلودگی هوا و همکاری با اتحادیه های جنوب شرق آسیا و اتحادیه دانشگاه ها از جمله فعالیت های انجام شده دانشگاه تهران است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، محمود نیلی احمد آبادی، رئیس دانشگاه تهران، امروز در نشست با استاندار البرز، با بیان اینکه باید راه صنعت را از طریق مراکز رشد، پارک های علم و فناوری در دانشگاه ها باز کرد، گفت: استان البرز به لحاظ ظرفیت های علمی یکی از استان های ویژه کشور است و اشتیاق استاندار البرز از ابتدای مسئولیت برای توسعه استان بر مبنای علم و فناوری و بهره‌برداری از ظرفیت های علمی در دانشگاه ها قابل تحسین و تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد آبادی افزود: دانشگاه همواره مهمترین مسوولیت تربیت نیروی انسانی را برعهده داشته وهیچگاه از ارزش آن کاسته نمی شود اما امروز دانشگاه حوزه فعالیت و اثر بخشی خود را توسعه داده است .

وی ادامه داد: امروز شاهد اهداف کارآفرینی و مسوولیت اجتماعی در دانشگاه ها هستیم که در گذشته نبود بنابراین دانشگاه‌ها ساختارها و برنامه های جدیدی طراحی کردند که این ساختارها درحوزه اموزش خودش را نشان می دهد.

احمد آبادی گفت: برای اینکه دانشگاه ها را نهادینه کنیم امروز نگاه های جدیدی  در دانشگاه ها شکل می گیرد که حوزه فعالیت اجتماعی و مسوولیت را فراتر از شعار پیش ببرد که  بخشی از  اینها دراموزش ما است.

وی با تشکر از استاندار البرز به دلیل استقبال استفاده از علم و فناوری دربرنامه های استان البرز گفت: اکثر مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی دانش آموختگان دانشگاه ها هستند بنابراین خوب و بد عملکرد دستگاه ها عملکرد خود ما هم حساب می شود.

رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: همه ما درگیر یک بوروکراسی سنگینی در کشور  ازجمله مشکل اقتصاد درونگرایی غیر رقابتی هستیم که دست و پای ما را درجهت همکاری بسته است در حالی که از نظر توان فردی و دیدگاه همه مدیران کشور دارای افق وسیعی هستند.

وی گفت: بنابراین برای غلبه براین مشکلات یکی از راهها توسعه همکاری ها است بنابر فرمایشات رییس جمهوری مبنی بر ائتلاف ملی برای رفاه مردم باید ائتلاف بین بخش های عظیم کشور شکل گیرد.

احمد آبادی  با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد دانشگاه تهران گفت: سند تحول دیجیتال کشور را این دانشگاه نوشته است و با توجه به پتانسیل های اقتصادی استان البرز به لحاظ تعداد و تنوع صنعت باید از این فرصت ها بهره بیشتری برد.

وی ادامه داد: دانشگاه تهران در حوزه حوزه گردشگری و باستان شناسی اقدامات موثری در سطح بین الملل داشته است و امروز بزرگترین طرح های مرمت کشور را انجام می دهیم .

احمد آبادی اظهار کرد: انجام فعالیت های مثمر ثمر در حوزه آلودگی هوا و همکاری با اتحادیه های جنوب شرق آسیا و اتحادیه دانشگاه ها از دیگر فعالیت های انجام شده است.

وی با اعلام اینکه اولین دانشگاه کشور که در حوزه پارک علم و فناوری وارد شد دانشگاه تهران است گفت: امروز دانشگاه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان یکی از مراکز کشور دراستان البرز دارای ظرفیت های قابل توجهی در توسعه دانش بوده که به توسعه پارک های علم و فناوری نیز کمک می کند.

رئیس دانشگاه تهران افزود: نباید از سرمایه گذاری پارک ها در کنار دانشگاه غافل شد و دانشگاه تهران فضاهای لازم را برای این توسعه فراهم می کند یکی از ثروت هایی که داریم مزرعه هایی مجموعه پردیس کشاورزی است که متاسفانه در مسیر توسعه از وسط آن جاده عبور می کند بنابراین برنامه های ویژه برای ارتقای این بخش خواهیم داشت.

دراین نشست تفاهم نامه همکاری بین استانداری البرز و دانشگاه تهران در راستای همکاری های علمی و تحقیقاتی پیرامون توسعه علمی استان، منعقد شد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه تهران آلودگی هوا دانشگاه فناوری رئیس دانشگاه تهران دانشگاه ها علم و فناوری استان البرز احمد آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۲۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی شیرین زاد» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

فکر می‌کنم مجلس جدید مجلسی بیشتر با رویکرد انقلابی است، البته از دیگر احزاب، جریان‌ها و گرایش‌های سیاسی هم حضور دارند که تعدادشان زیاد نیست، حتی رویکرد مجلسی که در حال شکل گیری است نسبت به مجلس یازدهم نیز انقلابی‌تر است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی و دغدغه‌های من بیشتر گرایش فرهنگی دارد زیرا فکر می‌کنم ریشه و خاستگاه بسیاری از مسائل و مشکلاتی که اکنون در کشور با آنها مواجه هستیم و بر فضای کشور حاکم هستند، حتی در حوزه اقتصاد و معیشت در فرهنگ است. فقر فرهنگی ریشه یکسری تخلفات در کشور است و باید مساله فرهنگی را حل کنیم تا مشکلات اقتصادی نیز مرتفع شوند.

بخشی از این امر در حوزه‌های اقتصادی به قوانین و خطاها و اشکالات گذشته بر می‌گردد که در آینده باید آنها را مرتفع کنیم. در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی نیز باید برنامه‌های جدی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات جدی موجود در حوزه انتخابیه از جمله موضوعات اقتصادی، معیشتی و اشتغال در استان البرز، فکر می‌کنم باید به سمت عضویت در کمیسیون‌هایی بروم که بتوانم در زمینه جذب بودجه تأثیرگذار باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

در البرز با چند چالش جدی مواجه هستیم که یکی از آنها ترکیب جمعیتی، پراکندگی، گستردگی، جغرافیا و تنوع فرهنگی است که موجب ایجاد مسائل اصلی در این استان می‌شوند که رفع مشکلات موجود مستلزم توجه بیشتر و اهمیت قائل شدن و برنامه ریزی برای موارد مذکور است.

آنچه در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال در البرز با آن مواجه هستیم، مساله اشتغال نامتوازن، معلول و معیوب استان بوده و علیرغم اینکه دارای ظرفیت‌های شغلی بسیار بوده اما دو اشکال وجود دارد.

در داخل استان ظرفیت‌های شغلی وجود دارند و نیروی کاری که بتواند بکارگیری شود اما به دلایلی نمی‌تواند در آنها مستقر باشد و همچنین نیروی بیکار هم داریم اما زیرساختی که در داخل استان به آن نیاز داریم در خصوص راه و دسترسی است.

دسترسی به مراکز صنعتی و کسب و کارها در البرز به راحتی روان سازی نشده و در عین حال بیش از ۹۰ درصد نیروی کار این استان در حال رفت و آمد و تردد به تهران و اطراف آن هستند.

فکر می‌کنم بتوانیم در برنامه میان مدت سه ساله یا بلند مدت چهار یا پنج ساله بتوانیم برنامه‌ها و قوانینی را پیگیری کنیم که از طریق آنها زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شود؛ در این راستا نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی نیز هستیم که هدف از این امر رفع مشکلات مربوط به تأمین نیروی کار مراکز صنعتی و رفت و آمد آنها است.

باید با فرهنگ سازی و تبلیغات تلاش کنیم تا بخشی از نیروهایی که در حال رفت و آمد و تردد به تهران هستند، بپذیرند که در مراکز صنعتی و کسب و کار داخل استان مشغول به کار شوند.

کد خبر 6098587

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • هشدار زرد هواشناسی در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • هواشناسی ایران / هشدار زرد در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی