Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@17:58:50 GMT

رونق بازارهای محلی با تعامل دانشگاهیان

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۳۰۳۸۸

رونق بازارهای محلی با تعامل دانشگاهیان

همشهری محله- رابعه تیموری: بیش از یک سال از آغاز فعالیت مرکز شماره۶ در محله زهتابی می‌گذرد و افزایش امنیت حاشیه ریل راه‌آهن تهران‌ـ جنوب، کاهش‌ تردد افراد معتاد و بی‌خانمان در محله زهتابی و رضایت اهالی محله از ثمرات راه‌اندازی این مرکز آموزشی است. دکتر «سجاد کمری» رئیس دانشگاه معتقد است مهارت‌محور بودن رشته‌های آموزشی این مرکز ظرفیت مناسبی برای افزایش اشتغال و رونق کسب و کار بازارهای جنوب تهران به وجود می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمری در گفت‌وگو با ما به نقش این مرکز در رونق بازارهای فرامنطقه‌ای در این بخش از شهر پرداخته است. 


مهارت‌محور بودن خدمات آموزشی از ویژگی‌های مراکز علمی‌ـ کاربردی است. به نظر شما تمرکز بازارهای فرامنطقه‌ای در جنوب تهران، تأثیرگذاری این خدمات را افزایش داده است؟ 
بسیاری از اصناف و بازاریان از قوانین کسب و کار اطلاعی ندارند و این ناآگاهی برای فعالیت آنها مشکلاتی را به وجود می‌آورد. کم اطلاعی در زمینه فوت و فن بازاریابی و تبلیغ خدمات هم یکی از ضعف‌هایی است که در شیوه کار فعالان اقتصادی جنوب تهران به چشم می‌خورد. ما تلاش می‌کنیم زمینه همکاری با بازارهای جنوب شهر مانند کاشی و سرامیک زمزم، مبل یافت‌آباد، پرده عبدل‌آباد و... را به وجودآوریم. در قالب این همکاری مهارت‌های بازاریابی و کسب صلاحیت حرفه‌ای را به اصناف آموزش می‌دهیم. از سوی دیگر۳۰درصد آموزش‌های مرکز شماره۶ مهارت‌محور است و ما به محلی برای کسب مهارت و تجربه عملی دانشجویان نیاز داریم. این همکاری شرایطی را فراهم می‌کند تا دانشجویان، دوره‌های کارورزی خود را در محیط واقعی کسب و کار بگذرانند. قرار گرفتن دفتر باشگاه صنایع‌دستی یونسکو در همسایگی مرکز شماره۶ هم درتحقق و اثربخشی این همکاری دوجانبه نقش بسزایی ایفا می‌کند. 
چه تعدادی از دانشجویان این مرکز ساکن جنوب تهران به‌ویژه محله زهتابی در منطقه۱۷ هستند؟ 
 دانشگاه واحد۶ در زمان انتقال به محله زهتابی ۴۵۰دانشجو داشت که ۱۵۰دانشجو به دلیل مشکلات رفت‌وآمد از تحصیل در این واحد انصراف دادند، ۱۵۰دانشجو فارغ‌التحصیل شدند و فقط ۱۵۰دانشجو باقی مانده است. در مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌ها ۱۵۰دانشجوی بومی از ساکنان مناطق جنوبی جذب شدند. 
چه عواملی باعث کاهش تعداد دانشجویان مرکز شده است؟ 
مرکز علمی‌ـ کاربردی فرهنگ و هنر واحد۶ سال۱۳۷۸ در خیابان انقلاب تأسیس شد و پس از انعقاد قرارداد همکاری با شهرداری منطقه۱۷، در پایان تیرسال گذشته به محله زهتابی منتقل شد. ما در خیابان انقلاب موقعیت مکانی ممتازی داشتیم و برای پر کردن خلأ فضاهای فرهنگی جنوب شهر و به دعوت مدیریت شهری منطقه به این محله در حاشیه ریل راه‌آهن نقل مکان کردیم، اما بسیاری از دانشجویان به دلیل مشکلات رفت‌وآمد از ایستگاه مترو زمزم تا دانشگاه، مجبور به انصراف از تحصیل شدند. این مرکز دانشگاهی در فضای تبلیغات شهری منطقه هم معرفی نشده و بخش قابل توجهی از ظرفیت جذب دانشجوی دانشگاه خالی مانده است. 
کاهش یک سوم تعداد دانشجویان چالش‌ها و مشکلاتی هم به وجود آورده است؟ 
شهریه ۳۰۰دانشجو جوابگوی هزینه‌ها و مخارج مرکز نیست. ما به قول معروف مرحله خاک‌خوری را می‌گذرانیم و برای رسیدن به ثبات و رونق فعالیت‌های خود، به صرف زمان و حمایت مدیریت شهری نیاز داریم. در نظرگرفتن فرصتی یکی دو ساله برای پرداخت اجاره‌بهای ساختمان و راه‌اندازی خط تاکسی مترو زمزم‌ـ دانشگاه به ثبات این مرکز کمک می‌کند. 
در این مرکز چه رشته‌هایی تدریس می‌شود؟ 
کسب و کار، بازاریابی، روابط‌عمومی، عکاسی، گرافیک در ۲شاخه دیداری و شنیداری و ترجمه آثار مکتوب، معماری داخلی و دارالترجمه، رشته‌های تحصیلی واحد۶ هستند که در هر ترم پس از کسب مجوز جدید از دانشگاه جامع علمی‌ـ کاربردی به دانشجویان ارائه می‌شوند. 
 

کد خبر 476374 برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو اقتصاد بازار منطقه ۱۷

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو اقتصاد بازار منطقه ۱۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۰۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند امامزاده بی بی خدیجه خاتون میبد

یوسف جعفری رئیس اداره ثبت اسناد و املاک میبد اظهار داشت: تثبیت مالکیت و صدورسند بهترین ابزار برای صیانت ازموقوفات و بقاع متبرکه است در همین راستا صدور اسناد مالکیت امامزاده‌ها و بقاع و همچنین اماکن موقوفه با جدیت در حال پیگیری است.

وی افزود: یکی از امامزاده‌هایی که همواره مورد توجه مردم شهرستان میبد بوده و هست امامزاده بی بی خدیجه خاتون میبد از فرزندان امام موسی بن جعفر (ع) که در محله مهرجرد است با تلاش همکاران جهادی میبد در جهت مشکل چندین ساله آن، سند مالکیت این مکان مذهبی صادر شد.

امامزاده خدیجه خاتون بنای آرامگاهی است که بر روی مزار بی بی خدیجه از فرزندان امام موسی بن جعفر بنا گردیده و قدمت آن به دوران قاجار باز می‌گردد. 

این بنا در جنوب بافت تاریخی مهرجرد و در کنار قبرستان و مدرسه تاریخی آن قرار داشته و ساختار آن از یک گنبدخانه مرکزی با صحن و ایوان و ورودی (شمالی) و یک دور رواق در سه راستای دیگر (شرق وغرب و جنوب) اجرا گردیده است.

 این امامزاده که به شماره ۲۵۲۹ و در تاریخ ۱۳۷۸/۹/۱۵ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در مرکز شهر میبد در تقاطع خیابان‌های طالقانی و شهید وحیدی واقع در محله مهرجرد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • صدور سند امامزاده بی بی خدیجه خاتون میبد
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • بازگشت سنت اعتراض‌ به دانشگاه‌های آمریکا | دانشجویان: تعامل با رژیم اشغالگر متوقف شود / سرکوب می‌کنید؟ مقاومت می‌کنیم