Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی واحد تهران جنوب، در نشست «ماه بازار» اکبر یاورطلب مشاور عالی ریاست واحد تهران جنوب با تأکید بر دانشگاه حل مسئله و کارآفرین بیان داشت: با توجه به تغییر سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی از آموزشی-پژوهشی به دانشگاه کارآفرین و حل مسئله و نیز در راستای اهداف سرای نوآوری انرژی و مواد در واحد تهران جنوب بر آن شدیم تا با برگزاری نشست هایی به صورت ماهانه با کارآفرینان موفق در حوزه صنعت، استادان و دانشجویان برگزار کنیم تا آن ها را با چالش های پیش رو و قدم های برداشته شده در این بخش آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ما به دنبال آن نیستیم که افرادی را از بخش صنعت در این نشست ها دعوت کنیم و آن ها نیز مشکلات و چالش ها و یا مراحل موفقیت خود را برای ما بازگو کنند بلکه به دنبال آن هستیم تا علاوه بر شناخت چالش ها، مراحل طی شـده و دستاورد های حاصله، آن را به عنوان یک فرایند و مسیر، درآورده و با ایجاد فضای لازم جهت حل مشکلات فراروی کشور به ویژه در زمینه اشتغال فارغ التحصیلان از یک طرف و رفع معضلات صنعت کشور گام برداریم.
در ادامه این نشست مدیر عامل شرکت پارس سوئیچ در خصوص سوابق کاری خود و نحوه تاسیس شرکت توضیحاتی ارائه نمود.
بیات با اشاره به اینکه شرکت پارس سوئیچ جزء اولین مجموعه های تولید کننده قطعات در سال های اولی انقلاب بود بیان داشت: در سال 1364 به دلیل شرایط جنگی و جبر زمان مجبور به تولید شدیم زیرا در غیر این صورت نمی توانستیم تولیدی داشته باشیم و می توانم به جرأت بگویم جزو اولین مجموعه ای بودیم که جسارت ساخت قطعات را داشتیم.
وی با اشاره به مشکلات موجود در ساخت و ساز قطعات در آن سال ها افزود: از مشکلات موجود در ساخت و ساز تامین مشخصات باطنی و واقعی قطعه بود ما با امکانات محدود و نه چندان وسیع موفق به ساخت قطعات شدیم حتی قطعه ای داشتیم که 26 ماه روی آن کار کردیم و 114 نمونه ساختیم، نمونه اول و آخر به لحاظ مشکل ظاهری چندان تفاوتی با هم نداشت فقط مشخصات باطنی آنها متفاوت بود. ما تولید را صرفاً شبیه کردن قطعه نمی دانیم بلکه تامین مشخصات باطنی قطعه که تامین کننده کیفیت محصول است، را اصل می دانیم.
بیات در بخش دیگری از صحبت های خود به بحث مهارت و آموزش های تخصصی نیروی انسانی از سطح مدیریت تا پائین ترین سطح اداری اشاره نمود و گفت: بین صنایع حاضر در کشور سهم آموزش ما در سطح قابل قبول و بالا قرار دارد. ما در داخل کارخانه فعالیت ها را توام با آموزش مورد بررسی قرار می دهیم، اگر تجربه ای در واحدی به دست آمد سعی می کنیم آن را به واحدهای دیگر هم ارجاع دهیم. به این ترتیب توسعه و پیشرفت را مدیون آموزش و شرایط آموزشی موجود در شرکت می دانیم.
وی اظهار داشت: دانشگاه ها و مراکز آموزشی کشور، مطالب تئوری را بخوبی و در حد کفایت به دانشجویان ارایه می دهد اما در به کارگیری آن برای فعالیت های تحقیقاتی و عملیاتی که منجر به خروج یک محصول شود، توان کافی ندارند. اگر در دانشگاه ها به فعالیت هایی که با ابزار سر کار داشته و دانش تئوری را در عمل به مرحله اجرا درآورد، اهمیت داده شود و به پروسه تبدیل کالا یا توسعه کالا بها بیشتری دهند، آنگاه نخبگان با رتبـه ممتـاز می توانند ضمن ارتقـاء تـوان علمی به دانشی دست یابند که سرمایه گذاران مشتاق خرید آن بوده و یا علاقه مند به سرمایه گذاری درخط تولید آن باشند و این امر می تواند انگیزه حفظ نخبه درکشور را فراهم کند.
مدیر عامل شرکت پارس سوئیچ در پایان اظهار داشت: امیدوارم تعاملات بین صنعت و دانشگاه هر روز بیشتر و پیشتر شود اگرچه این تعامل به ظاهر سخت و مشکل است اما اگر با تفکر اجرائی به آن نگریسته این امکان ایجاد میشود.

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۵۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش (GETEX ۲۰۲۴) که با حضور بیش از ۱۵۰ دانشگاه و مؤسسه علمی معتبر از ۳۲ کشور دنیا ازجمله کشور‌های روسیه، هند، آمریکا، آلمان، انگلیس، فرانسه، امارات، اسپانیا و چین که در شهر دبی کشور امارات برگزار شد، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان تنها نماینده ایران، دستاورد‌های سرآمد خود را به بازدیدکنندگان از سراسر دنیا ارائه کرد.

در همین ارتباط، نمایندگان اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با هدف ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه با معرفی آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی به دانش‌آموزان و دانشجویان غیر ایرانی حاضر در نمایشگاه، مذاکرات سازنده‌ای با دانشگاه‌های حاضر برای عقد تفاهم‌نامه همکاری در زمینه انجام تحقیقات علمی مشترک، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی و پژوهشی و تبادل دانشجو داشتند. همچنین با چندین مؤسسه بین‌المللی اعزام دانشجو برای تحصیل متقاضیان غیر ایرانی در واحد نجف‌آباد مذاکرات مختلفی صورت پذیرفت.

در این رویداد بین‌المللی، مسئولان مختلف کشور امارات با حضور در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی از آخرین توانمندی‌های دانشگاه توسط نمایندگان حاضر در غرفه مطلع شدند. 

به گزاش آنا،‌ در این نمایشگاه، ۹ واحد دانشگاهی نجف‌آباد، امارات، مشهد، اصفهان، اهواز، علوم پزشکی، قزوین، تهران جنوب و علوم و تحقیقات به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم